Rukka takki miehille
Rukka takki miehille. Tuotteessa on heijastavia elementtejä. Erittäin pehmeä, muhkea, lämmin ja kevyt lämmöneristys untuvalla. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 10 000 mm \ 5 000 mvp. Materiaali suojaa sinua vedeltä ja tuulelta äärimmäisissä olosuhteissa. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Polyesterivuori. Untuva 70 % \ Höyhen 30 %. Huppu on irrotettava. Hupun 2-suuntaisella säädöllä on helppo lisätä suojaa tuulisella ja kolealla säällä. Vetoketju sivussa. Säädettävät hihansuut. Irrotettava karva. Sisäpuolella resorihihansuut. Sisätasku. 2-suuntainen vetoketju edessä. Lämmin ja pehmeä sisäkaulus. Vyötärö on säädettävissä.
Lisätietoa
Brändi RUKKA
Care instructions Suositellaan nestemäisen pesuaineen käyttöä. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Käytettävä rumpukuivausta.
Materials 100%PES
Washing instructions Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.