Rukka housut miehille
Kun säänkestävyys ratkaisee. Rukan vedenpitävät housut jättävät sateen tylysti ulkopuolelle. Vedenpitävän kankaan lisäksi housujen kaikki saumat on teipattu, joten housut pitävät kuivana säässä kuin säässä. Hengittävyydestä ei ole kuitenkaan tingitty, sillä kankaan korkean hengittävyysarvon lisäksi verkkokangasvuori antaa oman panoksensa käyttömukavuuteen. Se päästää ilman kiertämään vartalon ja takin välissä, tehostaen kankaan omaa hengittävyyttä. Avaimet ja muut pikkutavarat pysyvät tallessa useiden vetoketjullisten taskujen ansiosta. Muotoonommellut polvikohdat ja neljään suuntaan joustava stretch-materiaali takavaat erinomaisen käyttömukavuuden.
Lisätietoa
Brändi RUKKA
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Material technology A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Tuotteessa on heijastavia elementtejä.
Materials 95%PES,5%EL
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Hellävarainen pesu 40°. Valkaisu kielletty.