Luhta softshell-housut miehille
Alkaen 79,90 €
Nämä mukavat softshell-housut ovat ehdoton must-varuste seuraavalle retkellesi. Hengittävän, tuulen- ja vedenpitävän materiaalin lisäksi neljään suuntaan joustava stretch, muotoonommellut polvikohdat, sekä säädettävä vyötärö lisäävät käyttömukavuutta. Teknisten ominaisuuksien listan täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii siitä, ettei housuista tule raskaat vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo housujen pinnalle imeytymättä kankaaseen.
Lisätietoa
Brändi LUHTA
Care instructions Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Material technology Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Materials 95% polyesteri, 5% elastaani
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.