Luhta takki miehille
Lämmittävä parkatakki leutoihin talvipäiviin. Takki kulkee mukana niin työmatkoilla kuin ulkoillessakin tarjoten yhtä aikaa huolitellun ulkonäön ja teknisen materiaalin. Kankaan veden- ja tuulenpitävä laminointi tarjoaa riittävän suojan arkiulkoiluun. Tärkeät esineet säilyvät tallessa tilavissa etutaskuissa, joihin on piilotettu vetoketju ovelasti läpän alle. Irrotettava huppu tarjoaa sekä luotettavan sääsuojan että pelivaraa oman tyylin vaihteluun.
Lisätietoa
Brändi LUHTA
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.
Material technology Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materials 100% polyesteri
Washing instructions Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.