Luhta takki miehille
Hae sukset varastosta, sujahda tähän toiminnalliseen laskettelutakkiin ja tunne tuuli kasvoillasi, kun kurvailet rinnettä alas. Vedenpitävä materiaali, teipatut saumat sekä joustava stretch-materiaali lupaavat huolettoman talvipäivän. Takki tarjoaa juuri oikean verran lämpöä, jotta sinun ei tarvitse palella, muttei myöskään hikoilla. Tässä tehtävässä auttavat lisäksi tuuletusvetoketjut kainaloiden alla ja erityisen hengittävä materiaali, joka pysäyttää kylmän viiman ulkopuolelle mutta antaa kosteuden haihtua pois sisäpuolelta. Nauti raikkaasta ilmasta ja henkeäsalpaavista maisemista tuulelta ja tuiskulta suojattuna!
Lisätietoa
Brändi LUHTA
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Material technology Vaatteen RECCO-paikannin lisää turvallisuutta. Hiihtokeskuksien ja palastuspartioiden paikantimilla eksyneet tai onnettomuuteen joutuneet löydetään vaatteessa olevan RECCO-sirun lähettämän signaalin a PrimaLoft on synteettinen, mikrokuiduista muodostuva lämmöneristys. Se on erityisen lämmin, pehmeä ja kuiva muihin lämmöneristysmateriaaleihin verrattuna, ja se pakkaantuu pieneen tilaan. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatim Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän.
Materials 94% polyesteri, 6% elastaani
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.