Luhta housut naisille
Alkaen 129,90 €
Viimeistä yksityiskohtaa myöten tyylitellyt: Luhdan lasketteluhousut ihastuttavat yksinkertaisen elegantilla ulkonäöllään. Jokainen leikkauslinja on huolella harkittu, ja kullakin yksityiskohdalla on oma merkityksensä täydellisesti istuvan kokonaisuuden luomisessa. Istuvuudessa ei ole kyse vain tyylistä, vaan se on oleellista myös liikkumavapauden kannalta. Näiden housujen stretch-materiaali joustaakin neljään suuntaan ja palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali on omiaan viimeistelemään nämä käytännölliset lasketteluhousut.
Lisätietoa
Brändi LUHTA
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi.
Material technology Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materials 90% polyesteri, 10% elastaani
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.