Luhta softshell-takki naisille
Alkaen 109,90 €
Naisten softshell-takki vedenpitävästä materiaalista leutoihin syyspäiviin. Pitkästä mallista huolimatta neljään suuntaan joustava stretch sekä kaksisuuntainen etuvetoketju huolehtivat riittävästä liikkumavapaudesta. Kankaan hengittävyys riittää pitämään lämpötilan miellyttävänä takin sisäpuolella kevyessä liikunnassa. Huppu tarjoaa lisäsuojaa sadekuuron yllättäessä, mutta sen voi helposti irrottaa, kun sää jälleen kirkastuu ja tuuli tyyntyy. Kuin luotu ulkoilmaretkiä varten!
Lisätietoa
Brändi LUHTA
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Material technology Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materials 94% polyesteri, 6% elastaani
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.