Luhta takki naisille
Naisten takissa yhdistyvät sporttisuus ja tyylikkyys. Hopeanväriset vetoketjut, koristeprintti selässä ja kiristysmahdollisuus vyötäröllä korostavat klassista tyylikkyyttä samalla, kun irrotettava huppu, korkea pystykaulus sekä tekninen materiaali tuovat takkiin sporttisuutta. Veden- ja tuulenpitävän materiaalin säänkestävyyttä tehostavat teipatut pääsaumat, joten takki sopii epämiellyttäville keleille. Ainoastaan saumoja, jotka sijaitsevat sääsuojan kannalta vähemmän kriittisissä paikoissa, ei ole teipattu vesitiiviiksi. Sisäpuolen meshistä valmistettu puolivuori tehostaa kankaan hengittävyyttä.
Lisätietoa
Brändi LUHTA
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Material technology Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Materials 100% polyesteri
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.