Luhta softshell-takki miehille
Luhta softshell-takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Lämmin toppaus. Pidennetty ja suojaava takahelma. Logo koristeena. Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. Vetoketjullisia taskuja. Anatomisesti muotoillut hihat. Brodeerattuja yksityiskohtia. Säädettävä kiinteä huppu. Säädettävät hihansuut ja helma.
Lisätietoa
Brändi LUHTA
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Sulje tarrat ennen pesua. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materials 94% polyesteri, 6% elastaani
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.