Luhta housut naisille
Naisten ulkoiluhousut kevyellä toppauksella. Täydellinen vedenpitävyys ja joustava materiaali tekevät housuista sopivat päiväpatikointiin, mutta yhtä hyvin voit käyttää niitä kevyemmässä arkiulkoilussa. Laadukas, erittäin hengittävä materiaali auttaa säätelemään ruumiinlämpöä, sillä se päästää liikkumisen aikana muodostuvan lämmön lävitseen. Yksivärinen ja yksinkertainen design antaa tilaa yhdistää housut mitä erilaisimpiin takkeihin. Koska haluamme tarjota hyvin istuvia malleja erilaisille vartalotyypeille, tässä tuotteessa istuvuus on tehty väljemmäksi.
Lisätietoa
Brändi LUHTA
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Material technology Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materials 94% polyesteri, 6% elastaani
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.