Luhta softshell-takki naisille
Kun etsitään kevyttä, helppoa perustuotetta vapaa-ajan ulkoiluun, tämä mukava softshell-takki on täydellinen valinta. Vedenhylkivyytensä ja tuulenpitävyytensä ansiosta takki tarjoaa suojaa oikullisilta kevät- ja syyssäiltä. Vaikka tuuli ei pääsekään puhaltamaan takin sisään, kehon tuottama kosteus siirtyy kuitenkin ulos. Kankaan hengittävyys riittää pitämään lämpötilan miellyttävänä takin sisäpuolella kevyessä ulkoilussa. Huppu tarjoaa lisäsuojaa sadekuuron yllättäessä. Takki on kuin luotu ulkoilmaretkiä varten!
Lisätietoa
Brändi LUHTA
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä silitä koristelua.
Material technology Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä.
Materials 100% polyesteri
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.