Icepeak parka naisille
Icepeak parka naisille. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. A.W.S. TECH -tuote on veden- ja tuulenpitävä, joten sääolosuhteet eivät estä sinua nauttimasta ulkoilusta. Tuotteen kaikki saumat teipattu vedenpitäviksi. Tekniset arvot 5 000 mm \ 2 000 mvp: Suojaava ja mukava tuote aktiiviseen ulkoiluun. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Muotoillut kyynärpäät lisäävät liikkuvuutta. Säädettävät hihansuut ja helma. Irrotettava huppu on säädettävissä. Vetoketjullinen rintatasku. Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. 2-suuntainen vetoketju edessä. Vyötärö on säädettävissä.
Lisätietoa
Brändi ICEPEAK
Care instructions Älä käytä huuhteluainetta.
Material technology Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän.
Materials 100% polyesteri
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.