Icepeak takki miehille
Kaikki tietävät, miltä tuntuu pukea ylleen upouusi vaatekappale, joka tuntuu hyvältä ostopäätökseltä vielä kotonakin. Icepeakin laskettelutakeissa on panostettu erityisesti laadukkaisiin materiaaleihin, käyttömukavuuteen ja teknistä ulkonäköä tuoviin yksityiskohtiin, jotka eivät petä. Vedenpitävä kangas ei vielä yksinään riitä takaamaan, etteikö kosteus pääsisi takin sisäpuolelle, sillä saumat ovat aina riskikohtia. Tässä mallissa kaikki saumat on teipattu vedenpitäviksi ja myös etuvetoketju hylkii vettä. Voit siis huoletta kurvailla rinteessä tai ryhtyä vaikka lumiukon tekoon lasten kanssa suojasäällä, eikä sinun tarvitse varoa kastumista. Lukuisat säätömahdollisuudet ja kattava hiihto-ominaisuuksien lista eivät jätä tilaa epäröinnille. Valinta, jota sinun ei tarvitse jälkikäteen katua!
Lisätietoa
Brändi ICEPEAK
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Material technology Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta.
Materials 100% polyesteri
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.