Icepeak parka naisille
Onko ulkolämpötila laskenut hyytäviin lukemiin? Ei hätää, Icepeakin topatulle parkatakille yksikään talvipäivä ei ole liian kylmä. Erityisen runsas untuvajäljitelmätoppaus ympäröi lämmöllään koko kehon päästä polviin. Irrotettava myrskyhuppu on varustettu yhtä lailla irrotettavalla turkisreunuksella, joka pitää kasvot suojassa lumituiskulta. Ranteet pysyvät koko ajan lämpiminä sisempien lycra-hihansuiden ansiosta, ja kädet löytävät suojaa lämpimiksi vuoritetuista taskuista. Vettä hylkivän pintakäsittelyn ansiosta lumi pysähtyy jo kankaan pinnalle ja takki säilyttää hämmästyttävän keveytensä. Tämä arktisen kylmiä päiviä varten suunniteltu parkatakki on täysin omaa luokkaansa!
Lisätietoa
Brändi ICEPEAK
Care instructions Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Älä pese karvaa. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.
Material technology Kankaan vesipilari: 5 000 mm. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta.
Materials 94% polyamidi, 6% elastaani
Washing instructions Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.