Icepeak softshell-housut naisille
Tekniset softshell-housut kevätulkoiluun! Housut pitävät jalat kuivina kolmesta syystä: Vettä hylkivät ominaisuudet eivät anna kevyille sadekuuroille mitään mahdollisuuksia, ja hyvä hengittävyys takaa, ettei hiki jää iholle kuivumaan. Lahkeensuista löytyvillä kiristysnyöreillä varmistetaan, ettei kosteus pääse pilaamaan liikunnan iloa sitäkään kautta. Liikkumisvapauden takaavat neljään suuntaan joustava stretch-materiaali sekä muotoonommellut polvikohdat. Koska haluamme tarjota hyvin istuvia malleja erilaisille vartalotyypeille, lahjepituus on tehty tässä mallissa lyhyemmäksi ja yläosa leveydeltään väljemmäksi.
Lisätietoa
Brändi ICEPEAK
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Material technology Plus-koko: hieman väljempi mitoitus ja lyhyemmät lahkeet. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Materials 94% polyesteri, 6% elastaani
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.