Icepeak takki miehille
Kesä tekee tuloaan, mutta sitä ennen välikauden sää ehtii yllättää vielä moneen kertaan. Tämä takki on tehty veden- ja tuulenpitävästä materiaalista ja kaikki saumat on teipattu, jotta pysyt täydellisesti suojassa luonnon oikuilta suunnatessasi töihin, kaupungille tai kävelylle. Irrotettavalla hupulla voi vaihdella tyyliä, ja huppu tuo kaivattua lisäsuojaa sateen tai tuulen yltyessä.
Lisätietoa
Brändi ICEPEAK
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Material technology Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Valmistettu kaksikerroksisesta kankaasta, jossa vedenpitävä kalvo on yhdistetty toiminnalliseen materiaaliin. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä.
Materials 100% polyesteri
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.