Luhta takki naisille
Jos ulkonäkö on se, mihin haluat lasketteluvaatteissa panostaa, löydät tästä hiihtotakista juuri sen mitä etsit. Teknisiä ominaisuuksia unohtamatta. Luhdan takissa kurvailet rinnettä alas tyylikkäänä ja hyvin suojattuna, sillä vedenpitävä materiaali ja pinnalle tehty vedenhylkivyyskäsittely muodostavat täydellisen yhdistelmän kosteutta vastaan. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali lisää niin liikkumavapautta kuin käyttömukavuuttakin. Hupun pörröinen tekokarvareunus antaa fashionistan asuvalinnalle täydellisen loppusilauksen.
Lisätietoa
Brändi LUHTA
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Material technology Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä.
Materials 94% polyesteri, 6% elastaani
Washing instructions Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.