Luhta parka naisille
Luhta parka naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. A.W.S. TECH -tuote on veden- ja tuulenpitävä, joten sääolosuhteet eivät estä sinua nauttimasta ulkoilusta. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 5 000 mm \ 5 000 mvp. Materiaali suojaa hyvin vedeltä ja tuulelta. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Brändin logo. Huppu on irrotettava. Useita käytännöllisiä taskuja. Käytännöllinen lenkki kuulokkeiden johdolle, jolloin se pysyy paikallaan eikä mene solmuun. Sisätasku. Plus-koko: väljempi mitoitus lisää käyttömukavuutta. Vetoketjulliset taskut. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. 2-suuntainen vetoketju edessä. Vyötärö on säädettävissä.
Lisätietoa
Brändi LUHTA
Care instructions Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materials 100% polyesteri
Washing instructions Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.